• O Nas

  Uspeh strank je naš glavni cilj in moč, ki poganja vsako naše delovanje. Specializirani smo za tiskanje letakov, plakatov, vizitk, transparentov in še veliko več. Našim strankam nudimo najboljše tiskarske rešitve na enostaven in hiter način ter obsežen katalog izdelkov.

  Začetki segajo v leto 1968 s 50-letno tradicijo, ko smo odprli delavnico za črko slikarstvo in reklamne napise. Po nekaj letih z nabavo sito tiskarskega stroja, se je ponudba razširila. Iz leta v leto z nabavo novih strojev (rezalnik, veliko formatni tiskalnik, digitalni tiskalnik...) se je delo posodabljalo zato smo leta 2004 se preselili v nove poslovne prostore v velikosti 200 m2 v obrtni coni Livade. Sodobna oprema in 50-letne izkušnje zagotavljajo zanesljivost in kakovost izdelave.

  Zakaj mi

  Nenehno iščemo boljše tiskarske storitve in rešitve, ki bodo zadovoljile našim strankam.

  Že od samega začetka smo se preskusili in ponudili veliko več kot le tiskanje. Do sedaj ponujamo celovito in strokovno storitev, ki je namenjena podpori komunikacijskih projektov naših strank, ne glede na njihovo poslovanje. Zagotavljamo jim popolno svobodo izbire in odločitve, hkrati pa smo stalno prisotni v vsaki fazi naročila, v primeru ovir ali dvomov. Zagotavljamo preprost postopek nabave, v katerem ima uporabnik na voljo dovolj prostora za svoje želje, od kataloga do dostave.

  Vprašajte nas
  Zagotavljamo preprost postopek nabave.

  01

  KAKOVOST

  Tiskamo v štirih barvnih procesih visoke ločljivosti in skrbno izbiramo naše dobavitelje, da vam ponudimo najboljše materiale.

  02

  UGODNOST

  Verjamemo v inovacije s stalnim vlaganjem v tehnologijo in nove stroje: to nam omogoča tiskanje velikih količin in zagotavljanje najboljših cen.